pondelok 18. apríla 2011

Špenát s feta syrom



Ingrediencie:
500 g čerstvého špenátu alebo mrazených špenátových listov Bonduelle
1 šalotka
2 strúčiky cesnaku
2 PL masla
3 PL píniových orieškov
200 g feta syru
Postup:
Na masle opečieme nakrájanú šalotku, pridáme roztlačený cesnak. Ak máme čerstvý špenát, tak ho sparíme horúcou vodou, nakrájame a potom vhodíme do panvice so šalotkou a cesnakom. Mrazený dáme do panvice a necháme rozmraziť. Chvíľu podusíme. Po 15 minútach pridáme nasucho opražené píniové jadierka, premiešame a ešte pár minút podusíme. Nakoniec pridáme rozdrobenú fetu, panvicu zakryjeme, odstavíme a necháme dôjsť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára