štvrtok 12. marca 2015

Obložené sendviče


Losos-avokádo

Ingrediencie:
Ražný tmavý chlieb
Čerstvý syr
Jemná dijonská horčice Maille
Údený losos - plátky
Zrelé avokádo
Soľ
Čili vločky
Príloha: šalát, pár plátkov červenej cibule, balzamikový sirup
Postup:
Chlieb potrieme čerstvým syrom a trošku aj jemnou dijonskou horčicou. Poukladáme tenké plátky údeného lososa, pridáme na plátky nakrájané avokádo. Trochu osolíme a poprášime čili vločkami. Podávame so šalátom s pár plátkami cibule, pokvapkáme balzamikovým sirupom.

Šunka-parmezán

Ingrediencie:
Ražný tmavý chlieb
Čerstvý syr
Jemná dijonská horčice Maille
Sušená šunka: schwarzwaldská alebo prosciuto
Parmezán
Sušené paradajky
Šalát (rukola, polníček)
Postup:
Chlieb potrieme čerstvým syrom a trošku aj jemnou dijonskou horčicou. Poukladáme plátky sušenej šunky, pridáme sušené paradajky, parmezán a šalát. 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára