pondelok 30. marca 2015

Pečený karfiol s brokolicou



Pečenie zvýrazní sladkosť zeleniny a v kombinácii s parmezánom je to proste lahôdka. Vhodné ako príloha, alebo ľahká večera s jogurtovo-cesnakovým dressingom.
Ingrediencie pre 2 osoby:
Pol karfiolu
Pol brokolice
4 PL olivového oleja
Strúhaný parmezán
Soľ
Tymian
Postup:
Karfiol a brokolicu rozoberieme na menšie ružičky. Vložíme do misy a premiešame s olivovým olejom, soľou a tymianom. Preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a dáme do rúry vyhriatej na 200 stupňov. Po 15 minútach pečenia premiešame, posypeme parmezánom a vrátime ešte na 15 minút do rúry. Podávame s jogurtovo – cesnakovým dressingom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára