piatok 17. apríla 2015

Pečená hliva



Hliva je super vec a ja ju rada v kuchyni používam....keď idem na nákup, tak mi takmer vždy skončí v košíku :-)....Takto pripravená je naozaj fantastická.....super na také zdravé ,,zobkanie“....Ak máte radi bedľu s rascou, tak si určite prídete na svoje:-)
Ingrediencie pre 2 osoby:
300 g hlivy
1ČL drvenej rasce
soľ
2-3 PL olivového oleja
Postup:
Z hlivy odrežeme stonky a potom ju natrháme na menšie kusy. V mise ju premiešame s olivovým olejom, drvenou rascou a soľou. Preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a dáme do rúry vyhriatej na 200 stupňov na 30 minút. V polovici pečenia premiešame. Podávame ako prílohu, alebo zdravý snack.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára