štvrtok 23. apríla 2015

Ryba s restovanou zeleninou



Veľmi jednoduché jedlo, hotové raz-dva....zároveň ľahké a zdravé. Zeleninu obmieňam podľa toho čo mám zrovna  doma v chladničke. V tomto období tam mám vždy moju obľúbenú zelenú  špargľu.......Pridala som aj cukrový hrášok a mladú mrkvu.
Pre  2 osoby
Ingrediencie:  
Na rybu:
2 filety ryby (ja som použila platesu, super by bol aj zubáč)
Soľ
Olivový olej
Na restovanú zeleninu:
Špargľu
Cukrový hrášok
Mrkvu
Olivový olej
soľ
Postup:
Rybu osolíme a opečieme na panvici na kvapke olivového oleja z oboch strán. Dávame pozor, aby sme rybu neprepiekli, aby ostala šťavnatá.
Zeleninu očistíme, nakrájame a dáme ju na 2 minúty povariť do vriacej osolenej vody. (alebo ju len pripravíme nad parou).  Potom dáme zeleninu restovať na olivový olej na pár minút. Môžeme trošku dosoliť. Podávame s opečenou rybou. Super príloha sú zemiaky pripravené na pare. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára