piatok 4. septembra 2015

Šalát s grilovaným kuracím mäsom a gorgonzolovou omáčkou



Ingrediencie:
Šalátový mix
Cherry paradajky
Kuracie mäso:
Kuracie vykostené stehno
Grilovacie korenie
Olivový olej
Omáčka:
Kúsok gorgonzoly
0,5 dcl mlieka
Zálievka:
1-2 PL tekvicového oleja, 1 PL kvalitného bieleho vínneho octu alebo balzamika, pár kvapiek javorového sirupu, soľ
Postup:          
Umytý a osušený šalátový mix dáme do misy, pokvapkáme zálievkou a premiešame. Kuracie mäso potrieme olivovým olejom a ochutíme grilovacím korením a ugrilujeme. Mäso položíme na šalát a prelejeme gorgonzolovou omáčkou, ktorú si pripravíme tak, že kúsok gorgonzoly rozpustíme v mlieku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára