utorok 12. apríla 2016

Hubovo-cuketový tatarák



Lahodná nátierka na cesnakové hrianky:-)
Ingrediencie:
100 g hnedých šampiňónov
1 mladá cuketa
1 cibuľa
3 strúčiky cesnaku
2 ČL kečupu (Heinz)
1 ČL jemnej dijonskej horčice (Maille)
Štipka mletej rasce
Pár kvapiek worcestru
1/2 ČL sladkej mletej papriky
Štipka čili vločiek (alebo čili korenia)
Soľ
Olivový olej
Postup:
Na kvapke olivového oleja opečieme nakrájanú cibuľu  a  cesnak. Pridáme na drobné kúsky nakrájané šampiňóny, soľ, mletú rascu a podusíme 5 minút. Potom pridáme nahrubo nastrúhanú, neošúpanú cuketu, mletú červenú papriku, čili korenie, worchester  a opäť chvíľu dusíme. Po pár minútach odstavíme, necháme trochu vychladnúť. Pridáme kečup, horčicu, premiešame a podľa potreby ešte dosolíme alebo dochutíme (viac kečupu alebo horčice podľa chuti) Podávame na opečenom chlebíku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára