sobota 4. júna 2016

Svieži šalát s bryndzou



Veľmi osviežujúci, úúúúžasný šalát. Na ochutenie som použila jablčný ocot, ku ktorému som mala dlho nedôveru...a vlastne ani neviem prečo. Šalát skvele dochutil, dal mu úžasnú sviežosť. Okrem toho má vraj tento ocot aj silné detoxikačné účinky, podporuje metabolizmus, pomáha k odkysleniu organizmu, odbúrava tuky.....Viem, že sa používa aj na prípravu detoxikačného nápoja pri nejakej diéte....no vypiť ho, by ma asi nikto nenahovoril....pre mňa radšej len takto...do šalátu.
Ingrediencie na 2 porcie:
150 g letnej bryndze
200 g cherry paradajok
1 uhorka
1 žltá paprika
1 červená cibuľa
Kúsok ľadového šalátu
olivy kalamata
Zálievka:
1-2 PL jablkového octu, soľ
Postup:          
Všetku zeleninu nakrájame, premiešame a dochutíme soľou a octom. Môžete pridať aj olivový olej, ale ja som nedala. Nakoniec posypeme rozmrvenou bryndzou a olivami kalamata.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára